Контакт информации за нашите општински организации

Партија за општествен и економски напредок-ПОЕН

Адреса:

Бул. Киро Глигоров бр.4

Скопје, р. Македонија

Phone:
+389 71 327 746

E-mail:
poen.mk@gmail.com


Претседател: 

проф.д-р Рубин Земон

E-mail:
zemon.rubin@gmail.com

Телефон:
071 327 746

 

Административен контакт:

м-р Симона Маџевиќ

E-mail:
poen.mk@gmail.com

Телефон:
071 327 746

Формулар за контакт

Пратете е-маил. Сите полиња со ѕвезда (*) се задолжителни.

NEWSLETTER

Stay up To date with our newsletter. We Do Not Spam.

©2024 -ПОЕН - Партија за општествен и економски напредок

Search